Sincan Yavuz Sultan Selim Anaokulu
MENDERES MAH. YAĞMUR.2 SK. YAVUZ SULTAN SELİM İLKÖĞRETİM OKULU NO 22 SİNCAN / ANKARA

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedeflediği amaçlar doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, ilgi alanları, istek ve ihtiyaçları dikkate alınarak aileler ile işbirliği içerisinde oluşturulan eğitim ortamında yaratıcı, mutlu, saygılı, duyarlı, araştıran, özgüveni ve empati yeteneği yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Yavuz Sultan Selim Anaokulu olarak misyonumuz, bütün çocuklarımızın psiko-motor, özbakım, sosyal, bilişsel ve dil becerilerini geliştirmeleri için yol göstermek, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :

Kalorifer / Doğalgaz

Ankara il merkezine 30 km Sincan ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.

Anaokulu dış mekan çocuk parkı bulunmaktadır.